Dasma & Evente

Me njё eksperiencё mbi 10 vjeçare nё organizimin e dasmave nё Bleart, ju sigurojmё qё kjo do tё jetё njё nga ditёt mё tё bukura tё jetёs suaj!

Ne ofrojmё njё shumёllojshmёri zbukurimesh dhe njё menu tё shijshme për ditën tuaj të veçantë! Mund tё celebroni martesёn nё ambientin pranё pishinёs, ose nё pistё, dhe tё festoni me familjen dhe miqtё nё restorantin tonё!

Në të njëjtën kohë, organizojmë dhe evente të tjera kënaqësie ose pune të cilat mund t’i festoni tek facilitetet e hotelit tonë.