Dhoma dhe Suita

Dhomat Dyshe
 1. Dhomë dyshe me krevatë tek
 2. Dhomë dyshe Superior me krevatë tek
 3. Dhomë dyshe ...
Dhomat Treshe
 1. Dhomë treshe Standarte
 2. Dhomë treshe Superior
Dhomat Familjare
 • Dhomë dyshe me një krevat me përmasa extra king
 • Dhomë dyshe me dy krevatë tek me përmasa standarte
Suita Junior
 • Një krevat super king
 • Jacuzzi
 • Dy TV
 • Ballkon