Dhomat Treshe

DHOMË TRESHE STANDARTE

1. Një krevat dysh me përmasa extra king

 • Një krevat tek me përmasa standarte
 • Disa prej dhomave kanë ballkon
 • Pamje nga rruga

2. Tre krevatë tek me përmasa standarte

 • Ballkon
 • Pamje nga deti

DHOMË TRESHE SUPERIOR

1. Tre krevatë tek me përmasa standarte, ose një krevat dopjo, dhe një tek

 • Një kolltuk
 • Ballkon
 • Pamje nga deti

2. Një krevat dysh me përmasa extra king

 • Një krevat tek me përmasa standarte
 • Një kolltuk
 • Ballkon
 • Pamje nga deti